Лив Тайлър разказва за трите си деца и живота като майка

Актрисата се радва, че вече има и момиченце

04 октомври 2016 г.

Снимка: Guliver / Getty Images

Лив Тайлър се наслаждава на всяка минута от майчинството си с новородената си дъщеричка Лула Роуз и особено много се вълнува, че може за първи път да купува красиви роклички.

39-годишната актриса имаше трескава година: снима третия сезон на сериала The Leftovers, премести се от Ню Йорк в Лондон, роди третото си дете и пусна нова модна линия за Belstaff. Но заетата работеща майка доказва, че може да се справи с всичко.

„Тъкмо пътувах до Австралия за две седмици, което беше доста натоварено. Преместихме се само преди месец, след това трябваше да отида да снимам...“, споделя пред HELLO! Online.

Но макар че животът на майката на три деца е зает (Лула Роуз се роди през юли, а Лив има вече двама синове – 11-годишния Майлс и Сейлър на 1 годинка), звездата от „Властелинът на пръстените“ намира време, за да се наслади на малкото момиченце в семейството ѝ доминирано от мъже.

„Много ми е хубаво. Всеки път, когато съм стъпвала в детски магазин в последните 11 години, съм отвръщала поглед от момичешките неща и веднага съм се насочвала към момчетата. И винаги съм си мислила „Ох, толкова много искам това!“, казва тя.

„Толкова е хубаво да може да купуваш рокли. Стела Макартни ѝ е кръстница, а тя прави най-красивите детски дрехи на света, обожавам нещата ѝ и тя ни изпраща страшно много сладки, малки нещица.“

Лив споделя за двумесечното си дете и как с партньора си Дейвид Гарднър са решили да изберат красивото име на малката Лула Роуз: „Много добре ѝ стоят розово и флорални мотиви. Прилича на роза, затова ѝ дадохме Роуз като второ име.“

За живота с новородено Лив казва: „Мисля, че най-важното е да се концентрираш връху връзката си с бебето, а не върху натиска от очакванията на всички останали... Когато ми дойде в повече, сядам, вземам си бебето и просто ѝ се радвам, мислейки си, че само това има значение... Малки са съвсем за кратко и човек трябва да се опита да се наслади на всеки момент.

Толкова много се напрягаме сами. За новата майка важни са дребните неща – да си вземеш вана, да помолиш приятел да ти помогне... Да имаш подкрепа около себе си – трудно е да се грижиш за малко бебе.“

Многодетната майка разкрива също колко много ѝ е харесвало да се облича по време на майчинството и да „празнува“ бременността си. „Стилът за майки е толкова забавен. Страхотно е да се радваш на това, че си бременна. Това е единственият момент, в който като напълняваш и ставаш все по-голяма и по-голяма, хората ти казват, че си великолепна. Прекрасно време е, защото може да празнуваш новия живот, който расте вътре в теб, и си е време за игра, защото тръгваш да обличаш нещо, което ти е ставало, и в един момент то вече не ти става.“

Източник: Hello

 

Коментари
Последни видеа