Принцеса Юджини е отново бременна

Внучката на Елизабет II очаква второто си дете това лято

26 януари 2023 г.

Снимка: Getty images

Принцеса Юджини и Джак Бруксбанк имат вълнуващи новини - тя е бременна отново! Внучката на кралица Елизабет II обяви, че очаква бебе в изявление, разпространено от Бъкингамския дворец. Това ще бъде второто дете на двойката, което ще направи сина им Август Филип Хоук, който се роди през февруари 2021 г., батко.

„Принцеса Юджини и г-н Джак Бруксбанк имат удоволствието да съобщят, че очакват второто си дете това лято. Семейството е възхитено и Август с нетърпение очаква да стане голям брат“, се казва в съобщението на двореца.

Снимка: Instagram

Принцеса Юджини сподели новината и по модерен начин — на страницата си в Instagram, с умилителна снимка с първородното си дете.

„Толкова сме развълнувани да споделим, че това лято ще има ново попълнение в нашето семейство“, написа тя към фотографията.

Второто дете на принцеса Юджини и Джак ще бъде първото от правнуците на кралица Елизабет, родени след смъртта ѝ през септември. И ще бъде 13-о в линията за наследяване на британския трон.

Принцеса Юджини и Джак се срещнаха за първи път по време на ски пътуване през 2010 г. във Вербие, Швейцария. Тогава тя призна, че тяхното е било „любов от пръв поглед“. Джак ѝ предложи брак по време на ваканция в Никарагуа през януари 2018 г. В края на същата година се ожениха в параклиса „Свети Георги“ в замъка Уиндзор. А първото им дете се роди в началото на 2021 г.

По материали от People

Коментари
Последни видеа