Райън Рейнолдс не иска децата му да бъдат актьори

Той е категоричен, че те трябва сами да изберат какво искат да правят

26 ноември 2022 г.

Снимка: Getty images

Райън Рейнолдс заяви, че не желае децата му да станат актьори. И обясни, че „обикновено става въпрос за родителите“ и именно те са онези, които имат такива мечти и тласкат своите наследници в тази посока. Той обаче е категоричен: „Когато пораснат, децата ми могат да правят онова, което те самите искат“. Това обяви актьорът в интервю за People.

Снимка: Getty images

Преди дни Рейнолдс прие престижната награда на American Cinematheque в Бевърли Хилс, където изрази своята дълбока благодарност за актьорската си кариера и семейния живот с Блейк Лайвли.

Двамата имат три дъщери: Джеймс, която е на 7 години, Инес – на 6, и най-малката Бети – на 3. И са в очаквате на бебе №4, тъй като Лавли е отново бременна. Те все още не знаят пола на следващото си дете, но и не искат да го разберат предварително.

Райън обаче призна, че не би искал нито едно от децата им да последва техните стъпки. Или поне да не го правят, докато не пораснат достатъчно, когато вече ще имат собствено виждане по въпроса.

„Включването на дете в този бизнес изобщо не е по желание на детето. Родителите са тези, които искат то да стане звезда“, обясни 46-годишният актьор.

И допълни, че той лично много се вълнува от онова, което децата му ще решат да правят след години.

„Нашата работа като родители е да насърчим възможно най-голям интерес на децата към възможно най-много различни неща в този момент“, смята той.

По материали от People

Коментари
Последни видеа