Шеф Ан Бърел се омъжи за Стюарт Клакстън

Сватбата бе в есенен стил в родния град на булката в щата Ню Йорк

19 октомври 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Звездата от Food Network – шеф Ан Бърел, се омъжи за приятеля си Стюарт Клакстън в събота. А сватбата бе издържана в много красив есенен стил в родния град на булката - Казеновия, в щата Ню Йорк.

Снимка: Instagram

В ексклузивно интервю за People преди церемонията, 52-годишната топ готвач Бърел разказа за окончателното си решение да сключи брак. Двамата с Клакстън се сгодиха през април 2020 г., докато бяха под карантина в Казеновия.

Не мога да повярвам, че отново сме тук. Изглежда някак сюрреалистично. Чувстваме толкова много любов и подкрепа от всички, които дойдоха на сватбата ни“, призна Бърел.

За церемонията булката пристигна с файтон и бе придружена до олтара от четири шаферки, между които сестра й Джейн и близката й приятелка и готвач на знаменитости Рейчъл Рей. Кум на Клакстън бе 16-годишният му син Хавиер, който е от предишен брак. Бърел никога не е била омъжена, но имаше предишен годеж с колегата си Корън Гривесън, в далечната 2012 г.

Сватбената рокля на Ан Бърел е направена от Каролина Ерера и всъщност е първата рокля, която тя е пробвала. „Обичам Каролина Ерера завинаги, защото имам чувството, че знае как да облича истинските жени. Не е задължително да си като манекен, каквато аз очевидно не съм, за да се почувстваш красива и мечтана, призна булката.

По материали от People

Коментари
Последни видеа

Ремарк за жените

01 декември 2021 г.

Слънце

30 ноември 2021 г.