Синът на Снуп Дог стана модел

А всъщност иска да бъде режисьор

13 септември 2017 г.

Снимка: Instagram / cbroadus

Кордел Броудс, 20-годишният син на рапъра Снуп Дог, блесна току-що на Седмицата на модата в Ню Йорк. Той бе един от дефилиращите по време на колекцията на Philipp Plein.

Пресата и социалните медии веднага обърнаха внимание на младежа, който не само е пораснал, но се е превърнал в истински красавец.

Снимка: Instagram / cbroadus

Това не е първата поява на Кордел в качеството му на модел - по-рано той участва в ревю на Dolce&Gabbana. Освен всичко, момчето е и криейтив директор на бранда Joyrich, създаден от баща му.

Интересното е, че при подобни постижения в областта на модата, Броудс не възнамерява да продължи с тази кариера, а иска да учи режисура в Калифорнийския университет:

"Ще ми се да продуцирам филми с мое участие. Сега съм в ролята на модел, за да се представя на хората. Иначе искам да снимам филм за дядо си - той е ветеран от войната във Виетнам", казва Кордел.

Припомняме, че Снуп Дог от 20 години е женен за Шанте Тейлър, а въпросния син далеч не е единственото им дете. Двойката отглежда и 23-годишния Корд, както и 18-годишната Кори.

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа