"Замръзналото кралство 2" с първи трейлър (видео)

Шест години по-късно Анна и Елза ни водят към ново приключение

17 февруари 2019 г.

Стопкадър от филма: Forum Film Bulgaria 

Шест години след "Замръзналото кралство" на Дисни и историята на Елза и Анна е крайно време за ново приключение по темата - идва "Замръзналото кралство 2".

Първият трейлър на дългоочакваната продукция е вече факт и ни показва всички любими герои, изправени пред нови, по-драматични предизвикателства, които заплашват не само тяхната съдба, но и тази на обичаното им кралство.

След феноменалния успех на първата част, която постави рекорд за най-касова премиера на Дисни към 2013-а у нас, приходите от над 1,27 млрд. долара в световен мащаб и спечелените две награди „Оскар“ – за най-добър анимационен филм и най-добра оригинална песен ("Let It Go"), "Замръзналото кралство 2" се очертава поне точно толкова брилянтен и двойно по-зрелищен.

Дали лятото, което Елза върна в Арендел, ще остане, какво трябва да преживеят двете сестри, за да се възцари единствено красота и дали „ледената дарба“ ще помогне и този път? Отговори на всички тези въпроси ще открием с великолепния филмов шедьовър, който Дисни ще ни подари.

"Замръзналото кралство 2" е в кината от 22 ноември на 2D, 3D и IMAX 3D.

 

 

Коментари
Последни видеа