Зоуи Дешанел призна, че приятелят ѝ е „невероятен втори баща“

И намекна, че скоро двамата може и да променят съвместния си статус

18 ноември 2022 г.

Снимка: Getty images

Зоуи Дешанел изглежда сериозно обмисля съвместното си бъдеще с приятеля си Джонатан Скот. В интервю по време на Baby2Baby Gala актрисата намекна, че е напълно възможно скоро двамата да променят своя статус и всички разчетоха в думите ѝ официално обвързване. Още повече, че Зоуи не спря да хвали Джонатан за връзката, която е успял да създаде с децата ѝ, наричайки го „невероятен втори баща“.

Снимка: Instagram

„Аз съм или магьосник, или клоун. Истината е, че мога да правя много неща“, пошегува се и Скот за ролята си на баща на двете деца на Дешанел – 5-годишния Чарли Улф и 7-годишната Елси Отър, които са от бившия съпруг на актрисата Джейкъб Печеник.

„Той наистина е висококвалифициран за тази работа“, добави и Зоуи.

Дешанел и Скот започнаха да се срещат през 2020 г., след като се запознаха покрай известните си братя и сестри - Емили Дешанел и Дрю Скот. А този август двойката отпразнува третата си годишнина.

Техните представители засега мълчат на запитването на People колко скоро може да ги видим женени. Но наскоро Зоуи каза, че предпочита връзката им да си остане лична, така че официален отговор надали ще последва.

По материали от People

Коментари
Последни видеа