Зоуи Дешанел публикува рядка снимка на децата

Актрисата показа как може да има голямо и щастливо семейство, въпреки раздялата

22 юни 2022 г.

Снимка: Getty images

Зоуи Дешанел показа рядка снимка на своите деца, а поводът за нея бе Денят на бащата. По-интересното обаче е друго. На снимката малчуганите са със скрити лица, но… щастливо възседнали раменете на настоящия и бившия партньор на актрисата.

Снимка: Instagram

Зоуи има 5-годишен син – Чарли Улф, и 6-годишна дъщеря – Елси Отър, които са от бившия й съпруг Джейкъб Печеник. Двамата се разделиха преди време и сега актрисата има връзка с Джонатан Скот.

Това обаче не й пречи да поддържа добри отношения и с Джейкъб. И на празника Дешанел показа нагледно как е възможно да има голямо и щастливо семейство, въпреки раздялата.

„Толкова съм благодарна, че децата ми имат тези две страхотни момчета в живота си: Джонатан Скот и техния баща Джейкъб Печеник. Това е огромна привилегия!“, призна тя.

42-годишната Дешанел и бившият й съпруг получиха общо попечителство над Чарли и Елси след развода през 2020 г. Бившата двойка се срещна за първи път на снимачната площадка на комедията на Бил Мъри Rock the Kasbah. Сгодиха се през януари 2015 г. и се ожениха през юни. След три години и половина брак, решиха да се разделят. Почти по същото време Зоуи и Джонатан започнаха да излизат публично и признаха, че са двойка.

По материали от People

Коментари
Последни видеа