Звездата от „Здрач“ Тейлър Лотнър се сгоди

Актьорът паднал на колене пред приятелката си сред море от рози

15 ноември 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

„Всичките ми желания се сбъднаха“, така Тейлър Лотнър разкри, че вече е готов за брак. Звездата от „Здрач“ и един от най-желаните ергени е задал важния въпрос на приятелката си Тей Доум, с която е заедно от 3 години, и тя разбира се, е приела предложението му.

Снимка: Instagram

29-годишният актьор публикува снимки от годежа в своя профил в Instagram. Част от тях показват самото предложение, което е изключително романтично. Лаутнър паднал на колене пред любимото момиче пред камината в дома си сред море от рози и запалени свещи и се вижда колко мило я е изненадал. Друга снимка показва двамата щастливи годеници малко по-късно, сочещи красивия пръстен с овален диамант на ръката на Доум. Към нея Лаутнър е добавил и въпросния надпис: „И точно така всичките ми желания се сбъднаха“.

Тей, която е медицинска сестра, също пусна снимки от предложението в своя профил, добавяйки: „Нямам търпение да бъда завинаги с теб“. А Тейлър веднага отговори: Чувството е взаимно“.

Двамата оповестиха публично връзката си през 2018 г., когато той публикува снимката им като двойка в костюми за Хелоуин. Оттогава често споделят общи снимки в социалните мрежи – за радост на почитателите на актьора.

По материали от People

Коментари
Последни видеа