Наталия Водянова откри детски игрален парк в Перу

Топмоделът и модният фотограф Марио Тестино помагат на младото поколение

Британският моден фотограф Марио Тестино и популярният модел и майка на 5 деца Наталия Водянова откриха тържествено детски парк за игри в Перу на 21 октомври, пише letidor.ru.

Благотворителният проект е наречен „Терезита“ в чест на покойната майка на Тестино, който е роден в Перу. Паркът е изграден от фондацията на Водянова „Голи сърца“ (“Обнаженные сердца”) в рамките на програмата „Игра със смисъл“ и е 173-я обект за игри на организацията, която моделът основа през 2004 г.

Водянова не само съобщава за откриването на парка в своя профил в Instagram, но и разкрива, че фотографът участва в работата на нейната фондация повече от 10 години.

„За мен този ден стана един от най-удивителните и паметни в живота и съм щастлива, че го споделих с моите деца Лукас, Нева и Виктор. Пожелавам на Марио това откриване да стане начало на неговата хуманитарна работа в Перу.“, написа красивата манекенка. И действително, на тържеството в Перу е присъствало част от нейното семейство.

Най-лаконичен е знаменитият фотограф – Тестино просто съобщава за прекрасните дни, по време на които с Водянова са работили над откриването на парка.

Неотдавна моделът поздрави жителите на град Перм с откриването на детска площадка, която могат да ползват и деца с особености в развитието. А по-рано Наталия и нейната дъщеря Наталия станаха причина за появата на модна колекция с принтове, за които са използвани рисунки на млади хора с особености в развитието.

Еми Спасова

 

 

 

Коментари
Последни видеа