Дечица от авторски клас по изкуство рисуват шедьоври

Можете да ги разгледате в галерия "Финес"

30 май 2019 г.

Рисунка: Ангела Димова, 7 г.

Ние от Новите родители винаги подкрепяме голямото изкуство на малките художници и това е видно от редовната ни рубрика Рисунка на деня. Затова и сме радостни да ви споделим за напредъка, който забелязваме сред палавите живописци от авторския клас по изкуство на художничката Станислава Стоянова.

Той си проличава в годишнaта изложба на Bluess арт студио в столичната галерия "Финес" на ул. "Христо Белчев"17. 

Рисунка: Грета Лозанова, 6 г.

Днес и утре, на 30 и 31 май, можете да я разгледате от 11.00 до 19.00 часа, а на 1 юни, в 11.30 часа всички 16 деца от авторския клас дружно ще присъстват на тържеството, което отбелязва техните артистични проекти - картини, скулптури и авторски книжки, създадени през изминалата година.

Рисунка: Борис Димитров, 8 г.

Основната посока в Bluess арт студио е да показва, изследва и твори. Въображението и игрaта са в основата на това децата да изразят по-добре творческите си сили и да ги превърнат в мисъл, картина, скулптура...

Рисунка: Ема Любомирова, 10 г.

На предстоящата изложба ще се докоснете до разнообразието от  творчески идеи на малките художници: Ема Любомирова, Никол Пенева, Роуз Тодорова, Елена Иванова, Карина Монева, Борис Димитров, Виктория Тюрюлюмова, Карина Тодорова, Грета Лозанова, Илияна Братанова, Ангела Димова, Михаил Братанов, Ния Докторова, Тария Димова, Стела Георгиева и Анита Пенева.

Коментари
Последни видеа