Принц Уилям и Кейт Мидълтън обсъждат с ученици проблеми на екологията

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж участваха в образователна инициатива

19 октомври 2021 г.

Снимка: Instagram

Принц Уилям и Кейт Мидълтън посетиха Кралската ботаническа градина в Лондон и се срещнаха с ученици от училището Heathlands, с които обсъдиха идеи за подобряване на околната среда. 
Херцозите на Кембридж споделиха своите виждания, които могат да помогнат на планетата. Целта на херцозите бе да разпалят любопитството на децата и да ги вдъхновят за големи, смели планове за спасяване на околната среда – нови визии за промяна, с които учениците да бъдат ангажирани в продължение на години, пише People.

Снимка: Instagram
По време на събитието 39-годишната Кейт носеше блуза и палто Erdem в синьо-зелен нюанс. Любопитното е, че тя се явява с него за втори път на официално събитие – тя носеше същото палто и по време на посещението в Кембридж, Нова Зеландия през 2014.
За срещата с учениците принц Уилям беше избрал синя риза и син костюм, коментира изданието.

За да онагледи посланията си, принцът използва статуетка на любим за хлапетата супергерой. Играчката символизира тайните супер сили, включително смелите, неортодоксални идеи, които децата могат да използват, за да спасят света. 
„Децата могат да бъдат уникално креативни и нямам търпение да видя как някои от идеите, които споделят с нас, ще се сбъднат“, каза той в изявлението си.

 

Коментари
Последни видеа

Слънце

30 ноември 2021 г.