Да попаднеш в Капана

Новите родители препоръчват

15 октомври 2016 г.

Снимка: организаторите на фестивала

Забавленията не са чак толкова много, колкото ни се иска, но днес все пак има едно, което мислим да не пропускаме и го препоръчваме на всички, които обичат музиката на живо, театъра, фокусите и детските игри, скейтборда, суетенето из арт базари, киното, мултимедийните пърформанси, или най-общо казано - артистичните и весели улични преживявания.

Те са налични на започналия вчера и емблематичен за Пловдив Капана фест, който ще продължи на 15 и 16 октомври с пълна пара из уличките на творческия квартал в Града на тепетата.

Концертната програма включва изпълнения на OddCrew, най-новия проект на Нина Николина & Калин Вельов - Pendara Ethno Project, атрактивната фолклорна формация на виртуозните музиканти Петър Ралчев, Пейо Пеев, Недялко Недялков и Ангел Димитров. За пръв път на КАПАНА ФЕСТ ще се изявят и няколко чуждестанни банди сред които House Of Broken Promises от САЩ и Sinoptik от Украйна.

Уличната култура ще намери превъплъщение в хип-хоп танци и музика в стиловете beatmaking, scratching, mixing & drum basics в музикални уъркшопи, атанцовите работилници ще запознаят с основите на “Locking”, “Breaking”, B-Boying и Street Show. Вечерите ще бъдат короновани от епични Jam-ове, отворени за всеки, който може да покаже нещо от себе си.

MoveTeams традиционно ще предизвикат всички, които искат да събудят или премерят границите на собствената си атлетичност в динамични комбинативни тренировки. А който желае да изпробва своята ловкост и издръжливост, ще има възможността да изкачи 8-метровата стена за катерене и да погледне от високо пъстрия пейзаж на „Капана“. За да види изложбата на ретро и редки мотоциклети пред "No Sense", или пък базара на уникални джунджурии до халите.

Повече информация - на официалния сайт на фестивала и във Фейсбук страницата на фестивала.

В капана сме!

Коментари
Последни видеа