Кучето ми изяде домашното...

Най-забавните и странни извинения на британски ученици

Снимка: Guliver / iStock

Доброто, старо извинение кучето ми изяде домашната работа” се оказва едно от най-скромните причини, измислени от британски деца, за да обяснят липсата на написаното домашно на преподавателите си.

Шпионаж, стряскащи духове и заплахи с опряно дуло на пистолет се включват в списъка на най-странните и забавни причини, с които децата в Обединеното кралство са обяснявали, че нямат домашно пред учителите. Мениджър нюз обобщава най-любопитните, изброени в „Дейли мейл".

Оказва се, че на един британски ученик е била дадена отсрочка за домашната работа, защото „индийското правителство опитвало да окупира дома му, след като бил обявен за законно мъртъв”.

Друг ученик обяснил, че се забавил с уроците, защото бил объркан с шпионин и задържан временно в Китай.

И докато проблемите на тези двама са свързани с международното положение, трети младеж най-откровено обяснил, че не могъл да изпълни учебните си задължения, защото снощи бил разтроен, защото умрял героят му в World of Warcraft.

Друг малък британец обяснил на преподавател, че не написал необходимото, защото бил много уплашен от призрак у дома. Учителят разказва, че момчето толкова истински вярвало в призрака, че му дал отсрочка от няколко часа.

Сред най-честите оправдания на британските ученици са също „кучето ми изяде домашното”, „компютърен срив”, „грешка в USB стика”.

Коментари
Последни видеа