Баща построи тренировъчна площадка за дъщеря си (видео)

За да може 5-годишното момиче да участва в шоу

10 октомври 2016 г.

Снимка: Facebook

Гавин Маккол от щата Колорадо, САЩ, построи в задния си двор площадка с препятствия, за да може 5-годишната му дъщеря Лайла да тренира за участието си в телевизионното шоу American Ninja Warrior (Американски воин нинджа).
Лайла отдавна мечтаела да участва във въпросното шоу, в което участниците трябва да преминат през редица изпитания, като преодоляват препятствия, сред които примки, трамплини и водни прегради. Момиченцето всеки ден тренира на съседни детски площадки и тези тренировки я направили силна и ловка, разказва Гавин в свой пост във Facebook.

Затова таткото решил напълно да подготви дъщеря си за това, което ще трябва да направи по време на шоуто, и построил за нея в задния си двор площадка с препятствия. Видеото, което от 30 септември е гледано от повече от 800 хил. души, демонстрира как Лайла за две минути с усмивка на лице ловко скача от пън на пън, катери се по мрежа, тича по покрив на барака и т.н. За нейния успех следят една купчина плюшени играчки, стратегически разположени като зрители из двора.

Днес Лайла има възможност да тренира по цял ден, без да напуска двора на къщата, което тя и прави с огромно удоволствие. Както разказва Гавин пред USA Today, на него му било много приятно да сглоби от дъски и дънери площадката и сега възнамерява да я разшири, като я направи по-сложна, за да може Лайла да подобри уменията си и добре да се подготви за участието си в American Ninja Warrior следващата година. Затова Гавин е пуснал на сайта GoFundMe кампания за събиране на средства. За строителството са му необходими 1000 долара, голяма част от които вече са събрани.

Надя Горанова

 

 

Коментари
Последни видеа

Смелост

09 февруари 2023 г.