Бащи за пример: Джордж Клуни, Хю Джакман, Майкъл Дъглас

Някои от най-готините актьори и техните деца

11 април 2018 г.

Снимка: Guliver/ Getty Images

Те актьори ни харесват не само, защото са хубави, талантливи и секси, но и защото са родители, независимо дали са разведени или живеят със семейството си. Много грижовни мъже - за пример!

Джордж Клуни

Женската половина на света го обожава заради неговата обаятелност, а мъжката го уважава за, както се казва, „цялостно творчество“, а то включва и близнаците Ева и Александър Клуни, които съпругата на известния актьор и режисьор – известната адвокатка Амал Клуни роди през юни 2017-а.

Снимка: Guliver/ Getty Images

Походът на семейството към памперсите започна от сватбата им във Венеция през септември 2014 г. – церемония, уважена от куп звезди: Боно от U2, Мат Деймън, Елън Бъркин, Емили Блънт, Джон Кразински, Бил Мъри…

Бебетата накараха един от най-прочутите допреди това ергени на планетата да се научи да сменя памперси, да къпе, да приспива и въобще да изпълнява всички онези малки, но ужасно важни неща, съпътстващи бебешкото битие.

А Амал, която за първи път след раждането се снима за корицата на „модната библия“ - Vogue, признава пред майския брой на списанието, че семейният живот е по-сладък с чаша червено вино вечер и хубаво еспресо всяка сутрин.

Майкъл Дъглас

Най-добрият баща – с това „звание“ може да бъде отличен и прочутият 73-годишен актьор и кинопродуцент, с когото се гордеят децата му от брака с ослепителната Катрин Зита Джоунс - 17-годишният Дилън и 14-годишната Карис.

Майкъл Дъглас с децата си Дилън и Карис в Монреал, Канада, снимка: Guliver/ Getty Images

Актьорът има син и от предишния си брак с Диандра Люкър – Камерън Дъглас на 39 г. Докато Майкъл Дъглас се бореше с коварната болест рак на гърлото, Камерън лежа няколко години в затвор с присъда за търговия с наркотици. Тази тъжна част от живота на фамилията обаче е минало – актьорът е здрав, жизнен и щастлив, а в края на миналата година Камерън го направи и дядо, след като приятелката му роди момиченце.

Днес един от най-прочутите актьори на 70-те и 80-те години се радва на щастлив и дълголетен брак с една от най-красивите жени на Земята – 40-годишната Катрин-Зита Джоунс.

Хю Джакман

Че е красив, талантлив и изключително сериозен актьор знаят всички, които са го гледали на екрана. За сериозността на професионалната му кариера говори факта, че той се снима не само в киното, но е и суперуспешен театрален актьор.

снимка: Guliver/ Getty Images

Но австралиецът Хю Джакман е нещо повече – прекрасен съпруг и баща. Съпругата на 49-годишния Джакман - Дебора Ли Фурнес е по-голяма от него с 13 години, а бракът им е дълголетен и здрав. Те имат две деца, Джакман никога не е замесван в афери с други жени, и не спира да говори за жена си с възхищение във всяко интервю. Макар че невинаги в тяхното семейство всичко е било гладко.

Когато двамата се запознават, той е на 26, а тя – на 39. Сключват брак, но доста време не успяват да имат деца и след два аборта решават да си осиновят, което начинание се оказва доста сложно в Австралия. Първият им син Оскар Максимилиан е осиновен в САЩ през 2000 г., когато е роден, а дъщеря им Ава се появява в семейството 5 години по-късно.

Оскар се снима в сцена от австралийски филм, но актьорската съдба не му харесва, докато Ава посещава редовно училищен кръжок по актьорство.

Марина Атанасова

Коментари
Последни видеа