Бен Афлек: "Няма да окуражавам децата си да стават актьори"

Какво още каза за малките звездният татко

09 януари 2017 г.

Снимка: Guliver / Getty Images

Децата на Бен Афлек и Дженифър Гарнър няма да следват техните стъпки скоро, поне ако зависи от татко Бен, пише People.

44-годишният носител на Оскар каза, че няма да окуражава децата си да се хвърлят в актьорската професия. "Няма да им го позволя, докато не станат на 18. След като ги навършат, да правят каквото са решили - но аз няма да ги насърчавам."

Ясно е, че децата на Афлек и Гарнър имат няколко годинки, преди да стигнат лимита за избор на професия, отпуснат от татко им. Дъщерята Вайълет е на 10, по-малката - Серафина, е на 7, а синът Самуел е само на 4 годинки.

Но за Афлек, който пише сценарии, режисира, играе в новия филм "Live by Night" и е изобщо в бизнеса от две десетилетия - славата на зряла възраст си има своите преимущества.

"За една нощ от някой, за когото никой не е чувал, се превърнах в някой, когото разпознават на улицата и може да си вземе маса в ресторант", казва той, като си спомня успеха си през 1997 с филма "Good Will Hunting".

"Бях на 24 и беше объркващ момент. Сега имам три деца и доста зад гърба си. Много по-добре си давам сметка какво е било, въпреки че това не го прави по-малко притеснително и кофти за припомняне... За това няма решение - трябва да намериш пътя си сам."

Припомняме, че Афлек и Гарнър се разделиха след 10-годишен брак.

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа