Детски празник и турнир „Том и Джери“ в спортен център „Сиконко“

Фирма „Бест фрутс“ предоставя за всички плодови нектари „Флорина“

16 май 2017 г.

Снимка: Академия "Том и Джери"

За седма поредна година Академия „Том и Джери” организира детски празник и състезания, като тази седмица малчуганите ще се забавляват в събота и неделя в спортен център „Сиконко“ в квартал „Люлин“. Началото е в 9:30 часа, празник на същото място ще има и следващия уикенд (27 и 28 май). На 4 юни купонът се мести във Враца, отново с начало 9:30 часа. През всичките дни на забавления и спортуване фирма „Бест фрутс“ ще предостави напитки „Флорина“ за децата.

В първите дни на празника „Том и Джери‘‘ ще има изпълнения и състезания по художествена гимнастика, спортни танци, народни танци, мажоретни танци, йога и гимнастика, карате, приложни и изобразителни изкуства и турнир по футбол.

Според Мартин Йорданов - председател на Академия „Том и Джери“, за момчетата най-голям интерес предизвиква футболът, а за момичетата – гимнастиката, но и всички видове танци имат своите фенове. Организаторите предвиждат медали, грамоти и купи за участието в празника на децата. Най-голямата награда обаче за тях е, че се радват много, когато споделят успехите и резултатите си със своите родители. 

Тони Николов

Коментари
Последни видеа

Бонсай

04 януари 2022 г.