2-годишна скейтбордистка стана сензация в мрежата

Майка ѝ е треньор и води подготовката

20 октомври 2020 г.

Снимка: Instagram

Малката Коко Хит прави първи опити в екстремния спорт, преди още да може да ходи. Усмихнато русокосо момиченце от австралийската провинция Виктория, стъпва на скейтборда още на 5 месеца, придържана от майка си. 
Заедно с 29-годишната си майка Моли, учителка в началното училище и фотограф, Коко тренира упорито. Майка ѝ също тренирала от малка и буквално израснала върху скейтборда. Тя не слязла от дъската, дори по време на бременността

„Предлагам на Коко  всяка възможност да придобие нов опит или да усвои нов навик. След това тя сама ще следва интересите си. Тя е влюбена в този спорт. Просто сияе, когато се пързаля и това много ѝ допада!“, разказва Моли.

Снимка: Instagram

Малката я моли всеки ден да се пързаля на скейта и това се случва редовно, откакто Коко е навършила 1 година. Вижте я, наистина сияе.

„Тя може да спре да тренира, ако пожелае“, аргументира се майката пред всички родители, които смятат, че това е екстремен спорт и не е подходящ за малки деца. Моли обяснява, че те са взели всякакви предпазни мерки, за да бъде детето в безопасност. И, че Коко знае как правилно да пада и досега не е имала нито една травма.

Снимка: Instagram

2 -годишната скейтърка има над 10 000 последователи в социалните мрежи в  TikTok  и в Instagram, където може да видите още много забавни видеа.

Мона Василева

Коментари
Последни видеа

Жена за уважение

02 декември 2020 г.