Гимнастички измислиха тренировка под звуците на Baby Shark

С нея бързо ще изваете плочки на корема (видео)

26 юли 2020 г.

Снимка: Стопкадър от видеото 

Популярната и доста натрапчива песничка Baby Shark може да не дразни толкова много, а да донесе реална полза. Група млади гимнастички измисли комплекс упражнения, които натоварват всички мускули, включват и много коремни преси. Те се изпълняват в синхрон с детската песничка Baby Shark, пише fatherly.com.

Цялата тренировка не продължава повече от минута и половина, но за това време се включват в работа всички групи мускули. И докато слушате песничката, неусетно ще се сдобиете с релефни плочки дори на корема. Вижте видеото

През 2019 година в YouTube даже се появи видео от фитнес блогъра, който организира 30-дневно „Baby Shark-предизвикателство“ и изпълнява комплекса от упражнения всеки ден.

Без значение, че тренировката продължава около 2 минути, тя явъобще не е лека и е възможно да не се справите с нея от раз. Тя действително е предизвикателство.
Не се притеснявайте, ако не се получи от първия път. Дори и професионалният треньор от видеото успява да я завърши трудно, а лицето му изразява страдание.
Вероятно детската песничка, колкото е да е безумна, може да ви успокои.
Ето и второто видео.

Коментари
Последни видеа