Бербатов връчва наградите на своята фондация на грандиозния AllStars мач

Всички от клуба на „Успелите деца на България” - на благотворителното шоу на 14 юни

12 май 2017 г.

В деня, в който навърши 9 години – 7 април, едноименната фондация на №9 представи Клуб 2016 на най-изявените българчета. Това са деца в ученическа възраст с постижения в изкуствата, науките и спорта през 2016 г.

Всички тези 438 таланти от всички краища на страната, са поканени със свой родител на Националния стадион „Васил Левски“ на 14 юни. Присъствието им е подпомогнато от Националната лотария, която е големият дарител на Клуб 2016.

 „За тези деца организираме мащабното благотворително събитие All Stars 2017. Всички те ще бъдат специални гости на стадиона. А щастливците, които ще спечелят статуетките,  ще ги получат в телевизионен ефир, и пред феновете, които ще дойдат на мача. Вярвам, че стадионът ще бъде пълен, защото шоуто ще си заслужава - каза учредителят на едноименната фондация, футболната ни суперзвезда Димитър Бербатов.- Благодаря на Националната лотария, че реши да подкрепя успеха!“

"Целият екип на Национална лотария е изключително мотивиран и амбициран да създава нови възможности и перспективи за младото поколение на България. Подкрепяме проекта "Успелите деца на България" на фондация "Димитър Бербатов", защото вярваме, че добре образованите и подготвени кадри са факторът, който е в основата на икономическото развитие на всяка страна", каза Димитър Ганев, изпълнителен директор на Национална лотария.

Фондация „Димитър Бербатов“, учредила първите в страната годишни награди за ученици в различните сфери на изява на техния талант, ще връчи статуетките за 2016 година пред целия стадион.

„Най-малките по възраст с трепет очакват да бъдат сред 22-те талисманчета, които ще излязат на стадиона с двата отбора – сподели изпълнителният директор на фондацията Диди Ходжева. - Друга част от децата ще участват в програмата, и съм сигурна, че хората на стадиона ще са доволни, че са подкрепили нашата кауза.“

Фондация “Димитър Бербатов” е основана, водена от желанието на големия ни футболист да допринесе за личностното усъвършенстване и реализация на децата на България. Основната ѝ мисия е всестранно да подпомага младите хора да се образоват, да развиват своите дарби и заложби, както и да им дава шанс да ги споделят със света. 

Определят AllStars2017 като "събитието на годината в България". Димитър Бербатов, Луиш Фиго и други звезди от спорта и шоубизнеса от цял свят, обединени от каузи. United Stars vs All Stars на 14 юни – Национален стадион „Васил Левски“. Едни от най-големите имена на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид, Барселона, Арсенал и други колоси на великата игра се събират в София за един незабравим футболен празник в името на децата.

Генерален спонсор на събитието е Първа инвестиционна банка. Цялото шоу ще се излъчва по bTV Action.

Коментари
Последни видеа