Истински сладурчета – близнаците на Зоуи Салдана

Звездата на "Аватар" показа синовете си, но без лицата

09 септември 2016 г.

Снимка: Instagram

38-годишната американска актриса Зоуи Салдана, известна с участието си в „Аватар“, „Карибски пирати“, „Стражите на Галактиката“ и други кинохитове, сподели снимки на своите синове-близнаци в Instagram.

Снимка: Instagram 

На кадрите братчетата Сай Аридио Перего-Салдана и Бауи Езио Перего-Салдана се вихрят в кухнята с баща си Марко. „Възхитителни са!“, „Харесва ми с колко любов вашият мъж гледа синовете.“, „Вашите момчета са очарователни, вашият мъж – красавец! Зоуи, имате прекрасно семейство“, пишат феновете на звездата в коментари под фотосите, цитира letidor.ru.

Почитателите на актрисата обръщат внимание не само на децата, но и на интериора. „Кухнята ви е моята мечта!“, „Бих искал и в моя дом да е толкова чисто!“ - тези и други подобни комплименти получава Салдана като домакиня.

Снимка: Instagram

Лицата на близнаците обаче практически не се виждат на снимките. Както много други звездни майки, в своя Instagram Зоуи подбира ракурси, които скриват максимално момчетата.

Снимка: Instagram

Децата ще навършат 2 години в края на ноември и, съдейки по снимките, които актрисата публикува, те растат активни и любознателни. Тя често отбелязва, че това се дължи на баща им.

Снимка: Instagram

Интересно е, че със съпруга си, италианският художник Марко Перего, Зоуи се е виждала едва 3 месеца преди сватбата. След официалното сключване на брак мъжът взе фамилията на жена си.

Еми Спасова

Коментари
Последни видеа