Доцент медик осиновил Нети за сестра си

Певицата живяла 6 месеца в дом, познала майка си по гласа и без ДНК тест

12 април 2020 г.

Стоп кадър: bTV

Житейската история на Антоанета Добрева, която всички познаваме като актрисата и певица Нети, е достойна за сценарий на вълнуващ сериал. Преди две години тя разбира, че е осиновена, но преоткриването на семейството ѝ стана новина след гостуването ѝ в „Търси се“ по bTV. „Не виня за нищо биологичната си майка. Разказа ми достатъчно и знам какво е било да живееш в коумнистическо време. Защо да превръщам един толкова хубав момент в гаден?

Че аз си върнах усещането за семейство, каквото никога не съм имала!

А можехме никога да не се срещнем!“, заяви през сълзи Нети.

Въпросителните около мястото ѝ в семейството, в което е отгледана, назряват от самото начало – родителите ѝ са доста възрастни, със сини и зелени очи, силни са в точните науки и нямат особена емоционална връзка. Майка ѝ не разказва истината за осиновяването дори на смъртния си одър. Тогава Нети, преглеждайки документите на родителите си, намира смъртен акт на нейното име – оказва се, че семейството е имало дъщеря Анотанета Добрева, родена 50-те години и починала в невръстна възраст. Нети открива майка си Джилда в Германия през близък приятел на семейството, който бил наясно, че

Тя търси детето си в продължение на 45 години

Споменал ѝ рожденната дата на Нети и Джилда вече знаела, че е намерила момиченцето си. „Следите ми стигаха до доцент медик, който обаче не я е взел за себе си, а за сестра си. Това го разбрах много по-късно. С бащата на Нети връзката ми беше мимолетна. Не знаех, че съм бременна, изкарах цветна бременност. В онези времена ми беше ясно, че с извънбрачна връзка нито майката, нито детето ги чака нещо добро. Лекарят ми каза, че има свестни хора, доценти, които отдавна чакат да осиновят здраво, бяло детенце, и че ще ѝ дадат достоен живот. Докато вероятността аз да си стъпя на краката беше малка.“, разказва майката на Нети. Бебето изкарало 6 месеца в дом, преди да бъде осиновено.

Двете се срещат във Видин, когато Джилда се прибира при роднини, а Нети гостува с оперна постановка в града. Певицата споделя, че е познала майка си по гласа в първия им телефонен разговор, преди да си направи ДНК тест.

Не по-малко емоционален е начина, по който Нети казва на Петко Кръстев, актьор от Плевенския театър, че е неин баща. Двамата са част от обща компания всяко лято на Варвара и Петко винаги сядал до нея на масата привечер.  „Казах му„Ти познаваш ли една Джилда? Знаеш ли, че имаш дете от нея? Това дете стои срещу теб.“, разказва Нети.

Кръстев, който има проблем със сърцето, приел новината шокиран

Но супер щастлив. „Сега ще трябва да поживея няколко годинки повече, за да ѝ се порадвам.“, призна чистосърдечно актьорът, който е татко и на водещата на „Тази събота и неделя“ по bTV Александра Кръстева.   

Коментари
Последни видеа