Дъщерята на Стив Ъруин с тайна сватба в зоопарк в Австралия

Без гости – само с майка си и брат си, заради коронавируса

26 март 2020 г.

Снимка: Guliver / Getty

21-годишната дъщерята на ловеца на крокодили Стив Ъруин – Бинди, се омъжи на тайна церемония за приятеля си и колега от зоопарка в Австралия - Чандлър Пауъл, съобщава CNN. 
Мястото на щастливото събитие не е случайно избрано.
Зоологическата градина в Кунсланд е открита от нейния дядо през 1970 година и се управлява от семейство Ирвин и до днес. И тъй като всички  живеят в зоопарка – майка ѝ Тери и брат ѝ Робърт са присъствали на церемонията, въпреки строгата карантина, наложена заради епидемията от коронавируса.
Бринди, която върви по стъпките на прочутия си татко, сама се похвали с радостната новина и пусна снимка в профила си в Инстаграм.

Снимка: Instagram

А под нея написа: "25 март 2020 г. На скромна церемония се омъжих за моя най-добър приятел. Нямам думи, с които да опиша огромната любов и светлина в сърцето ми в момента"

Заради мерките, свързани с коронавируса, двамата с Чандлър е трябвало да вземат трудното решение да променят първоначалните си планове и да се лишат от гости.

"Планирахме този прекрасен ден от близо година и трябваше да променим всичко, тъй като нямахме гости на нашата сватба. Това беше много трудно решение, но и много важно, за да бъдат всички в безопасност. Искаше ни се всичките ни приятели и семействата ни да бъдат там с нас, въпреки това е чудесно, че можем да споделим снимки и видео. В момента ние насърчаваме света да се осланя на надеждата и любовта, които ще ни помогнат през това трудно време".

Снимка от архивите, когато заедно с родителите на Чандлър са празнували.
Снимка: Instagram

Ето и малко подробности за събитието, за които Бинди разказа. 

"Днес отпразнувахме живота... Мама ми помогна да се приготвя, Робърт ме заведе до олтара, Чандлър стана мой съпруг и заедно запалихме свещ в памет на татко. Споделихме сълзи и усмивки, както и любов".

Бинди завършва своя пост със силни, окуражаващи думи:

"На всички, които четат това - останете в безопасност, спазвайте социална дистанция и не забравяйте - Любовта ще победи!"

 

 

 

Коментари
Последни видеа