Дядо на шестима внуци – звезда в YouTube

78-годишният Тито Чарли бори скуката под карантина с кулинария и танци

26 юни 2020 г.

Скриншот: YouTube

Глобалната пандемия провокира неподозриани таланти сред хората – дядо на 78 години от Мексико стана YouTube звезда, след като остана без работа заради коронавируса.

Опитвам се да разведря хората

Това е най-важното нещо за мен", споделя Карлос Елисондо Фриас от Монтерей, известен сред своите 420 000 абонати като Тито Чарли.

В повечето от деветте си видеа дядото демонстрира кулинарните си умения, приготвяйки блюда като сушено месо, гриловано сирене, наденички, палачинки. В един от клиповете Тито Чарли се изявява и като танцьор, пише Arre.
Видеата на дядото са гледани над 1,3 милиона пъти.

Вдовецът с три дъщери и шестима внуци, който е бил собственик на транспортна компания, споделя, че винаги е бил предприемчив. След като се пенсионира, а дъщерите му се омъжват, Карлос Елисондо Фриас започва работа като пакетировач в супермаркет, за да си прави компания с други колеги на възраст и да изкара няколко допълнителни песо.

Заради коронавируса обаче възрастните пакетировачи, които попадат в най-рискова група, са изпратени у дома. Фриас остава без занимание.

Идеята да се "развихри" в YouTube

Му дават най-малката му дъщеря, 47-годишната Вероника, и синът ѝ. На този етап дядото качва видео всяка неделя, но обмисля възможността да публикува клипчета и през седмицата.

 

Коментари
Последни видеа