Дженифър Анистън: Не бях дете-модел, каквото майка ми искаше

Актрисата с откровена изповед за неразбирателството с нея

04 декември 2018 г.

Снимка: Guliver / Getty 

Дженифър Анистън рядко говори за себе си и за личния си живот. 
Актрисата повдигна завесата и разказа за сложните отношения с майка си – Нанси Доу в интервю за австралийското издание The Daily Telegraph при представяне на музикалната комедия Dumplin, в която Анистън играе главната роля. Актрисата признава, че сюжетът на филма отразява много точно личните взаимоотношения с майка ѝ .

Анистън, която наскоро навърши 49 години, влиза в ролята на бивша кралица на красотата и майка на пищна девойка. А личният ѝ опит и и общуване с Нанси ѝ помагат много за ролята.
„Отношенията майка-дъщеря във филма са много близки до тези на моята майка и мен“, каза тя интервю за ABC news
Връщайки се назад към миналото си, Анистън признава, че не е била „детето-модел“ и въобще не покривала критериите на майка си – Нанси Доу.

„Тя беше модел и за нея външността винаги е била особено важна“, разказа Анистън. 
„Майка винаги се е вълнувала как изглежда тя самата в очите на околните , както и за мен. Аз обаче не се оказах такова дете-модел, каквото тя очакваше и силно се надяваше да бъда. И винаги съм носила това чувство в сърцето си.“

В интервю за изданието актрисата разказва сюжета на филма и как е успяла да „влезе“ в ролята. Лентата разказва историята на момиче, което просто иска да бъде обичано от майка си. Тя обаче винаги е заета с неща, които в действителност са без особено значение. Сюжетът явно връща актрисата в миналото.

Дженифър винаги се е държала на страни от майка си. Когато през 2016 година тя се разболява сериозно, Анистън за първи път от 5 години отива при нея.
Актрисата признава, че майка ѝ винаги е била критично настроена към нея. Ситуацията се усложнява особено, след излизането на книгата, която Нанси публикува през 2009 г. „Как майка и дъщеря стават приятелки: мемоари“, в която се разказва за живота на Дженифър.

„Тя толкова много ме критикуваше, признава Дженифър – Тя беше модел, беше потресаващо хубава. Аз не бях. Никога не съм била. И сега смятам, че не съм“,  признава с болка Дженифър. 

Мона Василева 

Коментари
Последни видеа