Eнджи Касабие за сина си: Няма такава обич

Диетоложката отгледала Райън в първите месеци с десет гащеризона, няма да го затрупва с лукс

27 юни 2020 г.

Снимка: Instagram Angie Kasabie

Диетоложката на звездите Енджи Касабие се прибра от родилното вкъщи с лимузина, но е решена да не създава илюзии на сина си със стандарта си на живот.

Моето дете първия месец и половина изкара с 10 гащеризона

Първо, че нямаше къде да излиза и кой да го гледа, второ, нямаше нужда от повече. Първите 7-10 години трябва да научиш детето, че животът е труден, че всяко нещо си има стойност и то трябва да се заслужи.“, сподели за Нова ливанката с български паспорт.

Райън е благословия за семейството след две неуспешни бременности. Момченцето се роди през февруари, след което

Карантината раздели Касабие със съпруга ѝ Рабих Ал Зейн

И тя се оправяше сама с бизнеса и бебето. „Няма такава обич, няма такава връзка! Вече не ме интересуват толкова материалните неща. За мен е важно да го осигуря, да има основното, за да е щастлив.“, казва жената, градила хранителните режими на Силвестър Сталоун и Бритни Спиърс.

Ключът към физическата трансформация на пациентите си тя намира в една дума – удоволствие. После идва волята за ограничаване на количествата погълната храна.

„Ако не изпитваш удоволствие от това, което правиш, няма да постигнеш промяна. Диетите са най-голямата причина за стрес. Ако ти забраня, нещата които обичаш, впоследствие ще ги консумираш двойно повече. Организмът най-добре знае от какво има нужда. Навикът не може да се смени за ден. Не е хубаво хората да смятат постоянно калориите, защото се отчайват", разказа Касабие и сподели, че менюто се оформя от пациента, а не от нея.

Коментари
Последни видеа