Марк Зукърбърг с втора дъщеря

„Добре дошла, Огъст“, написа той във фейсбук

29 август 2017 г.

Снимка: фейсбук

Основателят на фейсбук Марк Зукърбърг и съпругата му Присила Чан имат втора дъщеря. Това съобщи самият той в личния си профил в социалната мрежа. 
Съпругата му Чан роди през август и бебето се казва Огъст (August).

Новината разпространи в понеделник Facebook CEO заедно с открито писмо и умилителна снимка, на която голямата дъщеря на Зукърбърг Максима играе с новото бебе.

В него той написа: „Добре дошла на света!  Майка ти и аз сме толкова развълнувани да видим каква ще станеш. Детството е магическо. Можеш да бъдеш дете само веднъж, така че не бързай да пораснеш.“

 

 

 

"Ние ще направим всичко по силите си за да направим света по-добър за теб и децата от твоето поколение“, продължава посланието, цитирано от Daily Mail.

"С напредъка в науката и технологиите твоето поколение трябва да живее много по-добре от нашето и ние носим отговорността това да се случи“, продължава посланието на двойката.
Зукърбърг и съпругата му основаха фондацията за деца „Chan Zuckerberg Initiative“ при раждането на първото им дете. Тогава двамата обещаха,  че един ден  ще прехвърлят на фондацията 99% от акциите си. По онова време състоянието им беше 45 млрд. долара

 

Коментари
Последни видеа