Орлин Павлов: Не ни свърта, но гледаме парковете от колата

Певецът извежда дъщеричката си пред блока, тъгува за 93-годишната си баба

11 април 2020 г.

Снимка: Instagram Orlin Pavlov

Певецът Орлин Павлов призна, че вече не го свърта на едно място под карантина.

„Качваме се цялото семейство в колата и гледаме празните градинки. Искаме да разходим детето, но няма как, а то вече проходи и трябва някъде да я изкара тази енергия… Свалям Елизабет пред блока за малко да направи няколко тигела, но пък нямаме хубав тротоар. Колкото и да не ни е приятно, спазваме до колкото можем мерките.“, сподели изпълнителят на „Още малко“ за bTV.

Родителите му живеят на близо и той буквално може да ги вижда от балкона

Качва се да им остави разни покупки, дегизиран с маска. Павлов, който е еднакво успешен и в музиката, и в киното, има особен станитмент към баба си Иванка. Тя е стожера на семейството, на досторепната вързаст от 93 години. И преди коронавируса не е могла да излиза много често, защото е трудно подвижна.

„Нямам търпение да изведем пред блока с Елизабет, като се оправят нещата.

Моного бойна, здрава бабка! Чупила си е крака заради мен

Като малък ме бяха нападнали момчетата от махалата да ме бият с едни жилави пръчки. И тя слезе и хукна да ги гони с едно сабо. Прескочи една висока ограда, падна и си счупи крака, видях как ѝ изскочи костта.  Обичам я много!“, откровен е синът на оперни асове.

Навръх Цветница, от 20 ч той ще направи онлайн концерт с 6 души бенд. Събитието е безплатно, но който желае да подкрепи музикантите и екипа зад продукцията може да закупи виртуални билети на стойност 10, 20 и 50 лв, като за последните ще полуби и подарък албум.

 

Коментари
Последни видеа