Под карантина: Кали смени пеенето с продажба на валута

Големият син на певицата е в Лондон, където учи и се издържа като строител

19 април 2020 г.

Снимка: Instagram Kali

В период на социална изолация и нулев приход Кали се преориентира към друг бизнес- купуването и продаването на валута онлайн.

Галя Иванова, както е името на фолк певицата по паспорт, се определя като универсален боец в оцеляването. „Мога да рисувам, да правя декупаж и тежки ремонти. Това не значи, че съм се отказала от музиката. Готините хора са адаптивните, тези, които винаги намират път в една ситуация.“, сподели за Нова тв изпълнителката, която освен всичко

Има ценз за туризъм и трудова психология

Кали говори свободно и три езика – гръцки, испански и английски.

В карантината тя вижда шанс да преоткрие себе си и да запълни дефицитите в отношението си към децата, към майка си, към любимия човек. Онлайн концерти е категорична, че няма да прави, защото хората са получили своята доза забавление от шепата действащи артисти в България и в „мирно“ време. „Нека си починат от мен. Мога да споделя с тях оптимизма си, да им кажа колко е хубаво да се живее в къща с много деца

Има по кой да крещиш, има достатъчно хора за скрабъл

А като пораснат може и карти да играеш с тях, ако не си ги изкъшкал. Аз вярвам в американския модел на възпитание – като стане пълнолетно детето, ако няма да следва, да си хваща хляба в ръката и да се оправя.“, откровена и Кали.

Точно тази тактика е приложила и с най-големия си син Георги, който е в Лондон. Момчето работи в строителството, а като се прибере от поредния обект, сяда и учи руски. „И се учи на живот. Той там разбра, че верото струва пари, и че ако си гладен е добре да станеш да си сготвиш.“, казва певицата, чиито по-малки синове са съответно на 10 и на 6.

Коментари
Последни видеа