Тони Стораро за внучето: Като го гушна, сякаш ми спира дъха

Певецът призна, че получавал паник атаки от притеснение преди да излезе на сцената

29 юни 2020 г.

Снимка: Facebook Toni Storaro

Певецът Тони Стораро обожава внука си, който носи неговото име. Синът на Фики няма навършени две годинки, но показва, че е музикален.

Искам да го науча, 4-годишен ще го дам на пиано и цигулка

Дай Боже да стане като дядо си, поне той да има моя тембър.“, сподели с вълнение за Нова тв българският Василис Карас. Той призна, че любовта към внука е по-велика и от тази към децата му: „Усещам нещо, което никога не съм усещал, дори като се родиха Фики и Емо. Като го гушна малкия Тони, сякаш ми спира дъха.“

Стораро казва, че публичният му образ няма нищо общо с реалността. „Който не ме познава, ме мисли за надут, а аз съм точно обратното – добър човек, като малко дете съм.

Успехът си дължа на една голяма жена

Която 24 години с мен се занимава. Сега и малкият ни син пропя, и него го мисли и не спи.“, каза певецът за съпругата си Валя, с която са заедно от тийнейджъри.

Той е категоричен, че за да си успешен и да оставиш следа сред публиката, талантът не е достатъчен – трябва да си и голям човек. „Всеки трябва да си знае мястото, кое може, колко го може, кога трябва да замълчи, кога да действа. Никога не съм се смятал за крал или принцеса.“, казва Стораро, и признава че въпреки близо 30-те си години на сцена

Доскоро е получавал паник атаки от притеснение

„Поуспокоих се едва преди 4-5 години, но всеки момент могат пак да се върнат паник атаките. Ако някой те нападне, ако общуваш с лоши хора. За това човек трябва лека полека да си живее, да си добър човек, ведър. Да прегръщаш хората и да им се радваш, да не се павиш на звезда като идеш в магазина. Защото пътят е ясен - рано или късно всички лягаме, един кубик пръст отгоре и хайде!“, споделя изпълнителят на „Бъди щастлива“.

Коментари
Последни видеа