Мона Гочев в приключение с 2-годишния Никола на море

Съветва родителите да търсят място за почивка с детски съоръжения – площадки, атракциони, басейни, за да си почиват и те

22 юли 2021 г.

Снимка: Instagram

Звездата от сериала „Революция Z” Мона Гочева и съпругът ѝ, операторът Радослав Гочев, отпразнуваха 2,5 годишнината на сина си Никола на морето. Те са на каравана на еко къмпинг в Черноморец. Това стана ясно още в първите дни след пристигането им там, защото от личния си профил в Instagram Мона призова своите последователи да се включат и инициатива за почистване на замърсени кътчета от родината ни. Тя пък чисти около къмпинга.

Въоръжена със знания от миналата година и двойна доза търпение, Мона открива разлика в поведението на „пораснелия“ Никола. И тази година тя очаквала:

пиене на морска вода, ядене на пясък,

безкрайно тичане по плажа ... и вероятно още куп други лудории, които Никола ѝ е поднесъл миналата година, когато е бил „абсолютно неудържим“, а тя не е имала и 2 минути, в които да седне. 
Сега оценява ежедневието си като по-спокойно и с облекчение констатира, че от година на година вероятно ще ѝ става по-лесно, защото

той се заиграва сам и разбира какво му казва.

Е, не че винаги я слуша.


 

Снимка: Instagram

А има ли наоколо деца - на плажа, в караваната, на площадката, улисан в игри, забравя за майка си. Така и тя има време да почива, без да се налага непрекъснато да се занимава с него. 

„Когато е с приятелчета, забравя за мен - и така и мама има време да сготви, подреди багаж и дори изпие едно кафе. Съветът ми към всички родители, които планират семейно пътуване с детето - търсете #kidsfriendly места - хотели с детски площадки и занимални, детски басейни, поляни за тичане - изобщо пространства, на които децата ще се чувстват в свои води и ще имат възможност да се развихрят“, написа тя, явно открила практическото приложение на поговорката за неволята, която в труден момент идва на помощ.

Коментари
Последни видеа