10 правила за бременността на Кейт Мидълтън

Доста са строги

Снимка: Guliver / Getty Images

И принцесите са майки, и на тях не им е лесно - още преди раждането високопоставените особи са длъжни да съблюдават строги правила, даже по-строги, отколкото при останалите, изработени през вековете и допълнени в модерните времена, в които живеем.

Ето някои норми, към които херцогинята на Кеймбридж, съпругата на принц Уилям Кейт Мидълтън спазва стриктно, преди да роди. Описва ги detstrana.ru:

Никакви подаръци за бебето

На нея не е разрешено да приема вещи за бъдещото дете, нито каквито и да било подаръци за него – всичко необходимо за появата му Кейт и Уилям приготвят сами.

Полът на бебето е абсолютна тайна

Кейт забранява да се правят дори най-малките намеци за това дали тя чака момче или момиче. Според етикета, тази новина трябва да остане новина, доокато не я обявят тържествено след появата на бял свят на наследника/наследницата на престола.

Датата на раждане също е тайна

От Кенсингтънския дворец винаги обявяват официално месеца, в който херцогинята ще роди, но не конкретизират датата на предполагаемото раждане. Това се прави с цел безопасност.

Няма отпуск

Обществената работа на херцогинята продължава практически до самото раждане, затова и Кейт посещава събития и провежда срещи до самия край на бременностите си.

Коремът е редно да се прикрива

По време на бременностите си (Кейт Мидълтън роди три деца) тя нито веднъж не демонстрира корема си: никакви бански костюми, никакви къси или прозрачни блузи.

Не бива да пътешества

Бъдещото дете е толкова ценно, че е забранено на херцогинята да пътува зад граница през бременността. Да, тя посещаваше всевъзможни събития, но само на територията на Великобритания.

Не бива да шофира

И това е продиктувано от грижа за безопасност на бъдещия малък принц или принцеса.

Забранено е да се храни публично

Смята се, че от вкусовите предпочитания на бъдещата майка хората ще си направят изводи за пола на наследника.

Покупките за бебето се правят тайно или по интернет

Това е така, за да не могат да се видят розови или сини бебешки принадлежности в ръцете ѝ.

Винаги усмихната

Забранени са оплакванията от каквото и да било – бременната принцеса винаги трябва да е в добро настроение – така е с кралските особи.

Превод: Марина Атанасова

Коментари
Последни видеа