Как се кърми бебе, докато се снимаш във филм на ужасите

Мила Йовович знае най-добре и разказва

14 февруари 2017 г.

Aктрисата Мила Йовович на премиерата на "Заразно зло: финалът" на 23 януари, 2017 г в Лос Анджелис, Калифорния

Снимка: Guliver/Kevin Winter/Getty Images

Не е лесна работа да работиш и отглеждаш малко дете. А когато работата ти е да преследваш зомбита на кино, докато в реалността бебето ти е гладно и чака да бъде накърмено, нещата са наистина драматични, призна си Мила Йовович след премиерата на „Заразно зло: финалът“ в края на януари.

Във фантастичния филм на ужасите актрисата, прочута още като певица, моден дизайнер и модел, е в главната роля на Алис, която е последна и единствена надежда на човечеството да се спаси. 

За снимките на шестата част от поредицата „Заразно зло“ 41-годишната звезда със сръбско-руски корени разказва в интервю за Wday.ru.

"В това време кърмех втората си дъщеричка и точно в това беше сложността. Дегизирана с костюм, гримирана, с размазана „кръв“ по мен непрекъснато чувствах как гърдите ми се пълнят и трябва тутакси да отида и да накърмя бебето.

Но проблемът не беше само мой. За хората, които се грижеха за костюмите в продукцията, също беше ад: гърдите ми ту набъбваха, ту се смаляваха и екипът постоянно трябваше да коригира моите тоалети за филма. Беше много смешно.“

Но звездата, известна и с това, че винаги държи да прави каскадите си сама, уточнява, че работата все пак ѝ е помогнала да си възвърне бързо предишната форма.

„Преди да се появят децата, не ми се беше налагало да мисля за външността си – можех да ям каквото и когато си искам. Сега плащам за всичко, което съм хапнала с часове работа в спортната зала, така че когато пред очите ми се яви съблазнителна кифличка, доста се замислям дали тя си струва часовете, които ще прекарам в компанията на гири...

Но искам да уточня: всъщност не е изключително трудно да се придържаш към строга диета по време на снимките. Там винаги си в движение и постоянно във фитнеса. В края на краищата, бързо влизаш в ритъм."

Актрисата Мила Йовович, съпругът ѝ, режисьорът Пол Андерсън и тяхната голяма дъщеря Евър Габо на премиерата на "Заразно зло: финалът"

Снимка: Guliver/Kevin Winter/Getty Images

През 2009 г. Йовович се омъжи за режисьора на „Заразно зло“ Пол Андерсън, а преди сватбата бяха двойка около 7 г. Това е трети брак за актрисата, която преди бе омъжена за Люк Бесон и Шон Андрюс.

Мила и Пол имат две дъщери - Евър Габо, която се роди през 2007 г. и Дашиел Едън, която скоро ще навърши 2 г.

Еми Спасова

Коментари
Последни видеа