Американка роди 4 еднояйчни близнака

Шансът да бъдат заченати по естествен път е 1 на 15 милиона

21 март 2020 г.

Снимка: Guliver / iStock

Тейлър Бечер и Ланс Томсън мечтаели 1-годишният им син Линдън да си има сестричка, когато Тейлър отново забременяла. Двамата съпрузи, които живеят в щата Минесота, отишли на изследване с ултразвук -– точно в 8-ата седмица на бременността, както се изисква. Какво било учудването им, когато лекарката им съобщила, че ги чака голяма изненада, пише TODAY Parents.

28-годишната Тейлър връща лентата назад и си спомня: „Първоначално лекарката ни съобщи, че чакаме близнаци. След това направи малка пауза и каза – не, те са три. А, когато Ланс на шега подхвърли: Ама вие сигурна ли сте? Да не би там да има и още едно? - лекарката наистина видя четвъртото сърчице, което туптеше.“
Щом чула, че очаква четири бебета, Тейлър се разплакала.

„Страшно се изплаших, че в утробата ми има толкова много бебета“ - смее се днес тя. Естествено била тревожна и за високия риск, свързан с многоплодната ѝ бременност .

Снимка: Фейсбук
За щастие всичко завършва благополучно. Щастливият татко я подкрепя през цялата бременност и ѝ дава сили. Успокоявал я, когато чете в социалните мрежи страховити истории.

На 11 март 2020 се раждат 4 момиченца, които получават необичайни имена: Сойер, Кенеди, Лайкли и Аврора. Те се раждат със секцио в началото на 32-ата гестационна седмица.
Най-малкото момиченце - Лайкли тежи при раждането си по-малко от килограм, а най-едрата – Сойер – 14000.
И четирите бебета са без усложнения и дишат напълно самостоятелно. Тейлър се надява, че ще ги изпишат от болницата през април, и тогава ще се запознаят с големия си брат, който не може да ги посети в болницата, заради карантината с коронавируса.

Мона Василева

 

Коментари
Последни видеа