Отрови, които съхраняват младостта: тайното оръжие на Камила

Как съпругата на принц Чарлз поддържа свежа кожата си

27 юли 2020 г.

Снимка: Guliver / Getty

Херцогинята на Корнуол  наближава 71 години, но впечатлява с активността и добрия си вид. Най-вече с удивително свежата кожа на лицето, която буквално свети.
Естествено тя има своя тайна. В борбата с естествените белези на времето тя използва коприва и пчелни продукти. Съветник на херцогинята от 12 години е Дебора Митчел, която се грижи за външния вид много знаменитости. На нея Камила Паркър-Боулс дължи сияйната си кожа, пише The Daily Mail.

Пчелна отрова

Продуктите за разкрасяване, които Дебора предлага на звездните си клиенти, съдържат отрова на пчели. Ефектът от приложението на тези продукти наподобява ужилването. Организмът вярва, че е бил нажилен и засилва притокът на кръв към конкретната област, като стимулира производството на колаген. Известно е, че именно тази естествена съставка поддържа кожата опъната, хидратирана, а тургора – свеж. 
Наскоро Камила добави

още едно оръжие към арсенала си за младост

- крем антиейдж с екстракт от коприва.
„Отровата от коприва има подобна действие на това при ужилване от пчела. При кратък контакт кожата бързо се възстановява. Тя премахва пигментните петна, изсветлява тена, лицето се избистря и става сияйно. Когато се използва редовно, ефектът е по-видим, а бръчките се заглаждат“, обяснява Дебора Митчел.

 

Коментари
Последни видеа