6 женски недостатъка, които всъщност се харесват на мъжете

И ще ви изненадат приятно

02 Юли 2023 г.
6 женски недостатъка, които всъщност се харесват на мъжете

Жена. Снимка: Getty

Ако в един момент решите, че не сте съвършени, и мъжете повече няма да ви погледнат, тогава тези препоръки са точно за вас. Събрали сме списък със женски недостатъци, които всъщност са невероятно мили в очите на силния пол и дори им се възхищават.

Жена похапва сладко. Снимка: Getty

1. Добрият апетит

Психолозите твърдят, че в наши дни хората са се научили да получават удоволствие от самия процес на хранене. И на първо време това, разбира се, се отразява на жените.

Вместо да се наслаждават на процеса на хранене и вкуса на храната, дамите с маниакално упорство пресмятат калории и преживяват драматично излишните си килограми. Сексолозите също са солидарни с психолозите и обръщат внимание върху това, че нищо не сближава така партньорите както съвместното приготвяне на храна (желателно е под съпровода на приятна музика).

Смята се, че ако дамата се отличава с добър апетит, то тя получава удоволствие и от ласките на партньора си. Мъжете разбират това на подсъзнателно ниво, затова престанете да се притеснявате и си позволете да се наслаждавате на любимите си храни (и партньори).

2. Женствените форми

Малкото килограми в повече действително ви красят, а ако не вярвате, то обърнете внимание на това по какъв начин гледат мъжете жените с апетитни форми.

И дори лайфстайл списанията непрекъснато да ви натякват, че трябва да се стремите към размерите на моделите, по признанието на самите мъже, то не им е важно вкъщи да си имат Анджелина Джоли. Едно на ръка е да гледате тези красавици по телевизора или на кориците на модните издания, съвсем друго е да ги наблюдавате в реалния живот.

Най-голямата мечта на мъжа е да си има приятно изглеждаща дама със закръглени форми. Затова, ако се чувствате съкрушена от тези 3-5 излишни килограма, по-добре следващия път си спомнете какви жени си избират най-красивите мъже на планетата (повярвайте, там действително има какво да видите).

3. Естествеността

Искате да се изплезите или да се смеете високо с отметната глава? Защо не! Бъдете непосредствени.

На мъжете са им повече по душа именно подобни прояви на чувства, отколкото вашата прикритост или стремежът ви да бъдете такава, каквато всъщност не сте.

Затова се откажете от яркия грим и изобщо образа, към който се стремите, и покажете себе си. Повярвайте, той именно това ще оцени.

4. Мимическите бръчки

Не трябва да се боите от леките бръчици около очите и устните и да водите с тях отчаяна борба. В погледа на мъжете те изглеждат не като недостатък, а като нещо, което ви краси и говори за веселия ви нрав.

Както признават представителите на мъжката част от населението, на тях им е омръзнало от еднотипни физиономии, които приличат на кукли, създадени от ръцете на пластичните хирурзи. Сега те мечтаят за натуралност и естественост.

Забавна жена. Снимка: Getty

5. Чувството за хумор

Ако трябва да бъдем точни, то лекото отношение към живота и умението да обърнете всеки проблем в нещо несериозно, ще стане истински коз в общуването ви с мъжете.

А ако се смеете на всяка негова шега и сами може да демонстрирате своето чувство за хумор, да говорите понякога глупости и да постъпвате лекомислено, то можете смело да вярвате, че сте покорили сърцето му.

Ако не можете да измисляте шеги, то за начало опитайте да изведете избраника си на нощна разходка или купете билети за последната прожекция. И, разбира се, изберете места, където спокойно може да се поцелувате.

6. Леката небрежност

Не става дума за това да ходите с едномесечен маникюр с обелен лак или да излизате облечена в пижама. Но леко размъкнатите дрехи и липсата на грим понякога са смятани от мъжете за невероятно сексуални.

Те твърдят, че образът на „момичето по домашному“ им действа невероятно магично и ги възбужда. Само не трябва да доведете това си старание до абсурд, като се превърнете в типичната домакиня с пеньоар и ролки по главата. Същото се отнася и за вашето поведение.

Разбира се, не всички дами притежават грациозност и плавност на движенията. И ако се мислите за непохватна – не се отчайвайте! Мъжете и това намират за доста симпатично, мило и забавно.

По материали от Rambler

Още от Да поговорим

Домашният любимец носи много ползи на децата.

Снимка: Shutterstock

Перфектният домашен любимец за деца

Дете, което наднича през вратата. Снимка: Getty

 

Детето е взело пари, без да пита

Някои имена орисат човека още от раждането.

Снимка: Shutterstock

Жените с тези имена са извор на радост и красота

Дете върви по катерушката. Снимка: Getty

4 прости правила за игри без травми

Децата трябва от малки да свикнат да уважават природата.

Снимка: Shutterstock

Да направим детето супер екогерой

Коментари

Трябва да сте регистриран потребител за да напишете коментар

Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание.

Виж всички коментари

Най нови

Домашният любимец носи много ползи на децата.

Снимка: Shutterstock

Дете, което наднича през вратата. Снимка: Getty

 

Вижте още

Снимка: Guliver / iStock

Здраве

Ръст и тегло на бебето до 1 година

Какви са нормите месец по месец и на какво може да се дължат отклоненията от тях

Снимка: Guliver / iStock

Здраве

9 ранни признака на аутизъм

Главната задача на родителите е да ги разпознаят

Илюстрация: Guliver / iStock

Здраве

Ужас: детето има глисти

Как да разпознаем паразитите и какво може да направим

По възраст

Дете, което наднича през вратата. Снимка: Getty

 

Мнение на специалиста

Детето е взело пари, без да пита

Как (не)трябва да реагират родителите

Писането на хартия помага срещу стреса.

Снимка: Shutterstock

Здраве

Водете дневник срещу ежедневния стрес

Така ще преборите натрупаната умора и неприятности, а след време ще имате мили спомени, които да прелиствате

Дете върви по катерушката. Снимка: Getty

Здраве на семейството

4 прости правила за игри без травми

Как да осигурите безопасността на вашето хлапе на детската площадка