Кейт Мидълтън: Когато ви се прииска да се оплачете, пълнете устата си с вода

5 житейски принципа на херцогинята, която цял свят обожава

11 януари 2019 г.

Снимка: Guliver/Getty Images

Тя навърши 37 години онзи ден и последните седем от тях е член на британското кралско семейство. Съпругата на принц Уилям - внук на кралица Елизабет II и вероятна бъдеща кралица-консорт е майка на три деца и най-стилната британка, според медиите на Острова.

Наричат Кейт Мидълтън „суперуоман“, „идеалната жена“, “златното момиче на XXI век“, а броя на публикациите за нея може да се мери само с тези на световни знаменитости като Мадона и Лейди Гага.

Как постига това свое магнетично и мило излъчване и погледът на мъжа ѝ е все така влюбен? Тя има няколко свои правила, които ѝ помагат да има перфектен брак и семейство:

Във всеки спор мислете за хубавото

„Има хубави времена, има и лоши – както лично за теб, така и в отношенията с любимия човек. Дори в най-лошите минути мислете за хубавото. Така привличате към себе си това, което искате. Ако не се получава, отнесете се към лошото като към нещо, което ви прави по-силни и ви помага да разберете себе си по-добре“ – така Кейт отговаря на въпрос на журналисти в Деня на благодарността.

Не гледайте мъжа с „кучешки поглед“

„Когато бях момиче, на стената в стаята ми имаше портрет на момче от реклама на Levi’s, а не снимка на Уилям, извинете“, споделя със смях тя. А на панаира на животните в Сидни се пошегува с плешивината на любимия си. Когато фермер показал на кралската двойка вълна от алпака, която прилича на косата на Уилям, Катрин предлага на съпруга си: „Трябва да си направиш перука от нея!“

Живейте по правилата, но правете изключения

Трудно е дори да си представим колко много правила трябва да се спазват всекидневно в кралския двор. Обаче херцогинята винаги намира време да направи нещо по-встрани от приетото. Например, да приготвя пица с големите деца.

„О, Джордж и Шарлот просто обожават да правят пица. Знаете ли защо? Харесва им да пипат тестото, защото после ръцете им са мръсни“, смее се многодетния принц.

Напълнете си устата с вода, когато ви се прииска да се оплаквате

Никой не обича вайкащите се и Кейт знае това – пълни устата си с вода всеки път, когато ѝ се прииска да се оплаче…

“Майчинството е най-хубавият опит в моя живот. Вярно, понякога е много трудно. Опитвам се да не се оплаквам, защото у дома аз имам подкрепа, а много жени нямат никого. И ако почувствам, че съм на път да се разпадна, вземам вода и отпивам“, признава Мидълтън, след като стана майка за трети път.

Опитвайте се да промените света към по-добро

Всички се стремим към нещо по-добро и по-хубаво, така че, вместо да си пудрите носа за пети път, направете нещо малко, но добро.

„Надявам се, че ми се отдава да променя нещо в този свят, дори да е малко“ – така Кейт отговаря на въпрос за смисъла на живота.

 woman.rambler.ru , адаптация Марина Атанасова

Коментари
Последни видеа