6-годишно индийче готви в YouTube

Има си фенове и вече е заработило прилична сума

20 ноември 2016 г.

Снимка: YouTube

Нихал Радж, на 6 години, който се подвизава под артистичния псевдоним Кича в собствен готварски YouTube канал, наречен Kichatube, наскоро заработи 2000 долара от Facebook. Кича, известен също и като „малкия шеф готвач“, продал правата на видеото за неговия „Мангов сладолед „Мики Маус“ на кастинг компания за Facebook, пише timesofindia.com. Видеото участва в нова кампания на социалната мрежа, наречена „Място за всеки“.

Умилително и възхитително е да се види толкова малко дете да позиционира своята креативност в социалните мрежи. Неговите прости и игриви презентации на рецепти вече са възпитали вярна публика, която следи канала му. Кича пуска първото си видео през 2015 г. и до днес има вече 12 подобни.

Бащата на Кича, Раджагопал Кришнан е шеф на клон на рекламна агенция, а майка му – Руби Раджагопал е професионален пекар и е виновна за фундаменталните готварски уроци, които синът ѝ е научил така добре. Първото видео на Кича е качено във Facebook страницата на бащата, но големият интерес провокира пускането на канала.

Сред рецептите на Кича са кейк от манго, бейби картофки, портокалово желе и подобни. Обещава да радва малки и големи с ново предложение всяка сряда.
 

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа