Неустоимите детски закуски на Анна Чан (галерия)

Начинаещата готвачка има хиляди почитатели заради вдъхновяващите си идеи

Снимка: Instagram

„Не искам да ям и няма да ям, пък!“ Ако имате малки деца, сигурно чувате тази фраза по 100 пъти на ден. Нещата обаче могат да се променят коренно, ако почерпите опит от шедьоврите на Анна Чан от Сидни, които тя публикува в Instagram за радост на хилядите си почитатели.

21-годишната начинаеща готвачка всеки ден споделя на страницата си в социалната мрежа удивителни снимки на десертите, които прави по поръчка за местни сладкарници и хлебарници. Това са най-милите сладкиши, които сме виждали!

Постоянни герои на нейните сладки сюжети са Тоторо (приказен персонаж от японската анимация на Хаяо Миядзаки), едноокото зелено чудовище Майк Вазовски от „Университет за таласъми“, котенцето от Нello Kitty, покемони и разни други животинки.

Снимка: Instagram

Анна очевидно може да превърне всяка курабийка в мече с помощта на няколко кокосови стърготини – въображението ѝ е страхотно. Но и не спира да усършенства уменията си - в Япония, където редовно ходи на сладкарски курсове.

От Страната на изгряващото слънце Чан се снабдява не само с нови знания, но и със зелен чай на прах, който добавя в различни десерти. Именно благодарение на него тя постига меките зелени нюанси, без да добавя изкуствени оцветители, разказва letidor.ru.

Едва ли е чак толкова просто да рисуваш със захар и пандишпан - понякога на момичето са необходими няколко часа, за да сътвори своите сладки произведения на изкуството.

Все пак много от нейните идеи може да се заимстват, за да оцветим детската маса – гледаме и тренираме:

Коментари
Последни видеа