Кулинарни б(л)огини около грила

Задава се най-вкусната семейна неделя в старозагорски парк

23 юли 2016 г.

Кулинарни блогърки и известна тв мама обещават да огрилят Стара Загора в неделя, в парк „Александър Стамболийски“, познат и като „Алана“ още от 10:00 сутринта.

Те ще демонстрират своите умения и трикове, за да въведат в тайните на грил приготвянето всеки, който пожелае да се включи във вкусния празник #ДаСеХранимЗаедно. Той е част от поредицата Coca-Cola Chill & Grill, която иска да докаже на всички: семейните моменти, прекарани заедно около масата, са безценни, а щастието е в споделените моменти с най-близките.

Ще го направи с помощта на съветите и специалните рецепти, които ще дават популярните кулинарни блогъри Сандра Алексиева (1001 рецепти), Ани Шакарян (Vkusnoteka), Ваня Георгиева (Culinary with Me), както и добре познатата на майките от телевизионния екран водеща Даниела Колева.

Актьорът Ники Станоев ще се меси активно в гастрономичното неделно парти. За да не скучаят децата, в парка ще има специално куклено шоу, водни игри и много спортни активности. А за да се услажда хапването, за приятната обстановка ще се погрижат Rewind, Funky Miracle, Brazz ViliDJ.

Всичко това вече се случи миналата неделя в най-оживения парк в Ямбол, когато стотици посетиха обособената грил-зона, за да овладеят тънкостите на печенето от добрите готвачи.

След Стара Загора следват Варна, Бургас и София. В специални зони за грил всеки ще може да приготвя храна по свой вкус заедно със своите семейства, приятели и близки.

Коментари
Последни видеа