Джъстин Тимбърлейк към тийнейджърите

На наградите Teen Choice Awards

01 август 2016 г.

Снимка: Guliver / Getty Images

Джъстин Тимбърлейк е спечелил 23 награди от Teen Choice Awards през цялата си кариера до сега – най-много от всеки друг артист от мъжки пол. На последното издание на наградите тази неделя той за пръв път в историята им получи тази на десетилетието - за 10-годишнината на албума му FutureSex/LoveSounds, пише people.com. Това бе и признание за приноса му към киното, телевизията и социалните медии.
Тимбърлейк зарадва аудиторията с емоционална и вдъхновяваща реч към младите хора. „Тук съм, за да ви кажа, че вие и изборите, които правите, имат значение. Бъдете част от решението, не от проблема. Не губете двайсетте си години... Бъдете добри с родителите си – надявам се един ден синът ми да гледа това. Давайте, направете невъзможното и продължавайте, за да станете най-великото поколение досега.
Тимбърлейк отбелязва, че както и той, така и много други звезди, са имали трудни моменти в живота, които са им помогнали да се развият като личности. „Какво правим след провала е историческо, защото невъзможното е нищо.

Коментари
Последни видеа