Меган Маркъл роди момченце

Принц Хари разказа за щастливото събитие във видео

06 май 2019 г.

Официалното оповестяване на раждането на бебето пред Бъкингамският дворец. Снимка: Guliver / Getty Images

Меган Маркъл и принц Хари са горди родители на момченце, съобщи People. Кралската двойка анонсира щастливата новина, подобно на много други родители по целия свят - в новия с профил в Instagram SussexRoyal, който стартираха на 2 април. Името на бебето ще бъде съобщено по-късно.

В съобщението пише: "Радваме се да съобщим, че техни Кралски височества Дукът и Дукесата на Съсекс посрещнаха първото си дете рано сутринта на 6 май 2019. Синът на техни Кралски височества тежи 3 260 кг. Дукесата и бебето са в добро здраве и двойка благодари на всички за подкрепата по време на този много важен момент от живота им. Повече подробности ще бъдат споделени през идните дни."

Кралската двойка преди време каза, че искат раждането на бебето да бъде интимен момент, така че е съвсем очаквано Меган Маркъл да не позира с новороденото часове след раждането му. Но се твърди, че кралските фенове ще могат да видят щастливата двойка и бебето скоро след неговото раждане. Няколко дни след като бебето се появи на бял свят, Меган и Хари ще си направят фотосесия с бебето на територията на замъка Уиндзор. Новият кралски член е седми по линията на унаследяване на престола.

Часове след раждането на бебето принц Хари лично обяви новината във видео: "Много съм развълнуван да съобщя, че Меган и аз имаме бебе момченце, което се роди рано тази сутрин, много здраво момченце. Майката и бебето се чувстват изключително добре. Беше най-невероятното преживяване, което някога бих могъл да си представя. Това, което правят жените, е невероятно. И двамата сме абсолютно възхитени и благодарни за цялата любов и подкрепа от всички. Беше страхотно, затова искаме да го споделим с вас." Принц Хари добави и, че "все още мислим за името", така че очакваме още новини от новото кралско бебе и родителите му.

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа