Мери Джей Блайдж с дебютна детска книжка

Носителката на „Грами“ призна, че така е сбъднала мечтата си

23 ноември 2022 г.

Снимка: Getty images

Мери Джей Блайдж направи своя дебют като детски писател. Известната певица анонсира своята първа детска книга с илюстрации, озаглавена Mary Can! Нейната официална премиера на пазара ще бъде през март 2023 г.

Снимка: Instagram

Книгата е вдъхновяваща и мотивираща история за младо момиче, което доказва, че всеки може да сбъдне мечтите си, ако просто повярва в себе си.

„Искам децата да знаят, че няма ограничения за това, което могат да постигнат. Надявам се чрез тази книга моите племенници да почувстват, че могат да постигнат всичко, което си представят. Докато растях, постоянно ми казваха, че мечтите ми са твърде големи, твърде смели и твърде далеч. Но истината е, че няма невъзможни неща“, заяви певицата пред People.

И издаде, че написването на детска книга, е било част от нейните детски мечти. „От началото до края, тази книга беше сбъдване на мечтата ми - като се започне от самата идея, през партньорството с Ашли Корин и Харпър Колинс, които ми помогнаха да съживя Mary Can, до това да видя финалната и завършена книга. Няма как да не съм развълнувана“, добави още тя.

Илюстратор на книгата е Корин, който е носител на наградата „Езра Джак Кийтс“. По думите му – това е било „мечта за илюстриране“.

По материали от People

Коментари
Последни видеа