На Дженифър Анистън отново ѝ писна да спекулират, че е бременна

"Никой не знае какво се случва между стените на моя дом"

24 август 2017 г.

Дженифър Анистън със съпруга си Джъстин Теру. Снимка: Guliver / Getty Images

Една от най-големите спекулации на таблоидите по отношение на Дженифър Анистън е нейния корем, пише People. Тя открито говори за фрустрацията си, породена благодарение на непрекъснатите "новини", с които жълтата преса твърди, че е бременна. "Моя снимка с ръка върху корема ми, над която пише "най-накрая бременна", ще е най-доброто, което да пуснат тия дни." Актрисата казва, че таблоидите обсъждат тялото ѝ по особено жесток начин: "Имам предвид - те просто те снимат някъде и си измислят история. В нормална ситауция ти може да си преял или пък да си качил два килограма, след което следват стрелки върху снимката, които сочат корема ти и се твърди, че си бременна. Не съм, това е просто моето тяло", казва Анистън.

"Имането на дете, както аз го разбирам, е работа между хората, които са решили да го имат. А моята идея за това какво е щастлив и пълноценен живот може да е по-различна от тази на останалите хора. Мисля, че всеки си решава. И никой няма право да съди другия. Никой не знае какво се случва между стените на моя дом, в който живеем ние, обсъждани ще имаме ли деца. Това е много деликатна тема, особено за мен."

Анистън засяга и друг важен момент като твърди, че в момента индустрията в Холивуд е прекалено фокусирана върху външния вид, което влияе на младите хора. "В момента жената се оценява по това как изглежда в Instagram и колко харесвания има. Вече е толкова трудно да бъдеш млада жена или мъж, които се опитват да намерят себе си, защото всичкия интернет с всичките му хора им диша във врата. Натъжавам се за тези деца."

В момента Дженифър снима нов сериал с Рийз Уидърспуун и твърди, че индустрията трябва да преосмисли ролите за жени над 50-годишна възраст. "Ние все още сме тук и работим прекрасно. Вижте Хелън Мирън - рок звезда, удивителна, богиня. Мерил Стрийп е ослепителна - рок звезда, удивителна, богиня. Има толкова много истории, които да се разкажат. И само заради това, че коремът ти не е толкова плосък, колкото на 22 или на 32, това не означава, че вече нямаш значение и си безинтересен."

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа