Наоми Кук е вече омъжена жена

Певицата сключи брак с годеника си Мартин Джонсън

18 юли 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

И Наоми Кук е вече омъжена. Красивата певица сключи брак с годеника си Мартин Джонсън, с когото излиза от 2019 г.. Двамата си казаха „Да“ на романтична церемония миналия уикенд в курорта Bald Mountain Camps.

Певицата, която е и изявен текстописец, започна да излиза с вокалиста на The Night Game и Boys Like Girls преди само 2 години, но бързо и двамата разбраха, че са родени да бъдат заедно. През декември те се сгодиха официално.

Снимка: Instagram

„Оженихме се. Вече сме господин и госпожа Джоунс“, обяви тя в своя профил в Instagram. Сватбата била малка, романтична, близо до езеро и на тържеството присъствали само приятели и семействата на младоженците.

„Сигурна съм, че ако не беше пандемията, нямаше да успеем да планираме сватбата и да се почувстваме така истински свързани както през последната година. Така че пандемията в нашия случай ускори нещата“, призна през февруари певицата.

Тя разкри също така, че е знаела, че иска да се омъжи за Джонсън още след първата им среща. „Мартин и аз бяхме създадени да бъдем заедно. Но свободното време със сигурност ни позволи да се опознаем както никога досега“.

По материали от People

Коментари
Последни видеа