Зоуи Казан стана майка за втори път

Наскоро актрисата изненада с новината, че е бременна, а малко след това роди без много да вдига шум

21 ноември 2022 г.

Снимка: Getty images

Зоуи Казан, която само преди месец се появи в напреднала бременност и изненада всички с новината, че очаква второ бебе от съпруга си Пол Дано, отново сюрпризира феновете си, като разкри, че всъщност вече е... майка.

Тя е родила без много шум преди три седмици. Така Зоуи и Пол са вече горди родители на две деца. Те имат една дъщеря, която се роди през 2018 г.

Снимка: Instagram

39-годишната актриса се появи бременна за първи път на червения килим по време на 60-ия филмов фестивал в Ню Йорк в Alice Tully Hall, Линкълн център. След това тя позира и за Marie Claire, където разказа как балансира между майчинство и работа, признавайки, че понякога трудно успява да намери точното равновесие между двата основни приоритета в живота си.

„Всички говорят за баланс между работа и личен живот. Истината е, че много исках да бъда човекът, който ще заведе дъщеря ми на първия ѝ учебен ден в предучилищна възраст, но не можах да го направя“, призна тя.

Казан и Дано се срещнаха за първи път през 2007 г., когато се появиха заедно на сцената в пиесата Things We Want. Оттогава не са се разделяли.

По материали от People

Коментари
Последни видеа

Тъгата е

04 февруари 2023 г.