Уил Смит: Синко, начинът, по който израсна, е това, на което се надява всеки родител

Актьорът произнесе сърдечна реч за 21-ия рожден ден на сина си Джейдън

14 юли 2019 г.

Уил и Джейда смит със сина си Джейдън, снимка Guliver / Getty Images

„Радваш ни всеки ден! Начинът, по който израсна през последните няколко години, е това, на което родителите се надяват“ – така прочутият актьор Уил Смит се обърна към сина си Джейдън на семейното тържество по случай пълнолетието му. За 21-я рожден ден известната фамилия се събра в Малибу, Калифорния да празнува. Тогава Джейдън изпи и първата си законна алкохолна напитка и родителите му се съгласиха това да е текила, пише people.

Преди Джейдън да вдигне тост със сестра си Уилоу и своя полубрат Трей Смит, както и с майка му Джейда Пинкет-Смит и преди баща му Уил Смит да разреже празничната торта, патриархът на семейството каза няколко мъдри думи на най-малкия си син:

„Ще ти кажа нещо, което баща ми ми каза на моя 21-и рожден ден: никога не нарушавай едновременно два закона, защото така увеличаваш шансовете си да те хванат и за двата. Може да нарушаваш само един закон в даден момент”, пошегува се 50-годишният актьор.

Актьорът Трей Смит, певицата Уилоу Смит и актьорите Джeйдън Смит, Джейда Пинкет Смит и Уил Смит на годишните награди на Асоциацията на екологичните медии, снимка Guliver / Getty Images

„Наистина се гордея с теб заради начина, по който се разви през последните няколко години. Приеми това сериозно, за да допринесеш за човешкия род, просто ни прави горди всеки ден.“

Уил Смит смеси в речта си прочувствени думи и шеги, например каза, че е ред на младите да плащат сметката. Той каза още: „Повечето от решенията за възпитанието ти бяха на майка ви. Бях на работа, не си стоях вкъщи. Майка ти свърши по-голямата част от работата.“

На семейното тържество присъства и близката приятелка на Джейдън, Джордън Удс.

Родителите на Джейдън със сигурност имат за какво да се гордеят, тъй като рапърът наскоро насочи вниманието си към хуманитарни въпроси, най-вече към камиона за храна "Обичам те", използван за изхранване на бездомните в Лос Анджелис.

"@LoveYouRestaurant е движение, което прави всичко, за да дава на хората това, което заслужават – здравословна храна безплатно", пише Смит в Instagram.

Марина Атанасова

 

Коментари
Последни видеа