Академия „Том и Джери” проведе най-големия детски спортен проект

Малките състезатели утоляваха жажда с вкусни плодови нектари „FloForce”

В продължение на дългогодишната си практика детска академия „Том и Джери” не изневери и през 2017-а на професионализма си и на добрия подход, използвайки събирателния мотив - празника, за да организира хиляди деца да вземат участие на Детски спортен празник „Том и Джери 2017 г.”.

Мотото, което обедини всички участници и даде знак за креативност и мисия на празника, бе „Здравото дете e активно и щастливо дете”. Деца от 3- до 10-годишна възраст вдигнаха адреналина на всички родители и гости на турнира по футбол с научените през годината умения и приложението им в реална състезателна обстановка.

Празникът продължи четири дни в зависимост от различните възрасти и групи. Събитието бе открито с уникални танцови хореографии на дечица от столичните детски градини и училища.

Победители при училищата за I и II клас, както и за III и IV клас в турнира по футбол, станаха отборите от 156 ОУ с треньор Кирил Беров.

Бяха раздадени и много индивидуални награди: най-добър вратар, най-добър защитник, най-добър халф, голмайстор на турнира и най-техничен играч. Децата получиха и специални награди от партньорите на събитието, а „Бест Фрутс” се погрижи за свежия плодов вкус.

Две поредни съботи и недели зала „Сиконко”' бе препълнена от детски смях, състезателен дух, вълнуващи награждавания, както за малките участници, така и за техните горди родители.

Освен футболения турнир, бяха представени и демонстарации по художествена гимнастика, мажоретни, народни и спортни танци, йога, гимнастика, карате, както и изложба по приложни изкуства.
В края на всеки турнирен ден предстоеше и най-вълнуващата част за децата, а именно - награждаването. Председателят на Академия „Том и Джери” - Мартин Йорданов, официално връчваше отличията на децата, като поднасяше лично купи, медали, грамоти и индивидуални награди.

Реализирането на това събитие бе осъществено и благодарение на Министерство на младежта и спорта, Българската асоциация „Спорт за Всички”, Български футболен съюз и др.

Тони Николов

Коментари
Последни видеа