Спорт през уикенда: скейтборд, волейбол и Fit Jumping

В София и Пловдив

19 май 2017 г.

Снимка: decathlon.bg

Уикендът е време за спорт, а когато и времето навън е хубаво…. още по-хубаво. Тази събота и неделя може да избирате от още няколко възможности.

Заниманията в скейт академията в столичния магазин на „Декатлон“-Витоша продължават. Уроците за малки и големи са в неделя от 11 до 13 часа. Подходящо е за деца над 5 години, всяко дете се придружава от възрастен и може да участва със собствена екипировка или с предоставена от организаторите. Използването на каска и протектори е задължително. Участието е в групи по 30 минути с цел оптимално протичане на събитието и индивидуална работа с всяко дете. Трябва да се регистрирате предварително на адрес:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe7lqJFR6XLMI_Xb3FSGY7pWD-KZjS6f1wIi4CGgAChtvX7TA/viewform

На друго едно място в столицата – „Декатлон“-Подуяне, ще получите урок по волейбол. В неделя от 12,30 часа може да поиграете с представители на клуб „Барутов“, гостува и Виктория Григорова, състезателка във „Марица“ (Пловдив), както и треньори по волейбол от Сърбия. Носете си екип и се регистрирайте на следния адрес:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf-GmnQlzuoNp3ccLLDQIQ9G86NwEcuYEYl7djtoBuBQ0bR3Q/viewform

В „Декатлон“-Пловдив  в събота от 12,30 до 13,30 часа ще има тренировка по скокове на батут – Fit Jumping. Скоковете на батут – Fit Jumping се отнасят към аеробните натоварвания и помагат  ефективно да се борим с излишните килограми. Скачайки Fit Jumping ще можете да се наслаждавате на невероятното усещане на полета и лекотата, да получите много положителни емоции. Запишете се на адрес:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdniuZdmicLV0R53QpFmGIZRyx9hWRmj0vxNxsj5GhlS1Aaiw/viewform

Тони Николов

 

Коментари
Последни видеа